Author Topic: Производи купени на бувљакот :D  (Read 25244 times)

Offline MarkoMK

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 929
 • Gender: Male
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #300 on: 16.03.2018, Friday, 18:10:59 »
Се сложувам со Хаха - зголемен е само бројот на скараџии :) .. иначе доста имаше за шетање ама само ѓубре ништо посебно.
Life is too short to remove USB safely ..

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #301 on: 20.06.2018, Wednesday, 16:31:40 »
Има ли некој информација дали бувљакот сеуште е на новата локација, кај задниот влез на кванташки, или пак е преселен...?
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline Nikol4e

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 53
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #302 on: 21.06.2018, Thursday, 20:10:52 »
@Lordzi kaj кванташки е.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #303 on: 21.06.2018, Thursday, 20:15:13 »
ОК, фала, планирам да идам утре па ќе видиме...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #304 on: 21.06.2018, Thursday, 21:24:17 »
30 паркинг?  Инаку вторник е нај јакото.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #305 on: 21.06.2018, Thursday, 22:16:48 »
Не одам со моја кола... ;) А јакото не верувам дека некогаш воопшто е, без разлика дали е вторник или петок... ;D
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2875
 • Gender: Male
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #306 on: 22.06.2018, Friday, 01:36:51 »
Епа сметај петок како е :)

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #307 on: 13.07.2018, Friday, 12:43:27 »
Дел од бувљак дел од отпад каде што живеам во Германија :D

buvljak" border="0

После добро “рударење“ следува малку освежување :D :D :D

pivoo" border="0

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9352
 • оптимист до крај!
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #308 on: 13.07.2018, Friday, 14:38:13 »
А да си овде во МК ќе те срам да собираш отпад! ::) Тоа ти  - на печалба !!  ;D ;D
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 692
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #309 on: 13.07.2018, Friday, 15:51:46 »
Додека бев во Македонија скоро секој ден киснев по отпади :D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #310 on: 13.07.2018, Friday, 18:30:23 »
И количкава да не е од отпад ;D?
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9352
 • оптимист до крај!
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #311 on: 13.07.2018, Friday, 22:46:31 »
Гратис ги даваат , а иначе ги составуваат на часови по ОТП. ;) 8)
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #312 on: 14.07.2018, Saturday, 00:41:06 »
Тоа можеби во Кина, не верувам дека во Германија е така ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9352
 • оптимист до крај!
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #313 on: 14.07.2018, Saturday, 02:49:08 »
 ;D ;D Во Германија ги увезуваат од Кина.. :(
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10796
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Производи купени на бувљакот :D
« Reply #314 on: 14.07.2018, Saturday, 05:53:00 »
Хахахахахах ;D ;D ;D... нема шанси да не ме насмееш ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."