Author Topic: Сериски кабел за фискални каси Handy  (Read 826 times)

Offline BorceBT

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1824
  • Gender: Male
    • www.trajkovski.net
Сериски кабел за фискални каси Handy
« on: 18.11.2009, Wednesday, 16:14:37 »
Ова е превземена шема од документација за фискалните каси Handy, се надевам дека ќе ви користи и информација дека Универзална Продавница V1.7 има поддршка за фискалните каси Handy:

Code: [Select]
http://elektronika-mk.net/index.php?topic=277.0
« Last Edit: 17.10.2014, Friday, 11:10:21 by BorceBT »
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.