Author Topic: Бротче BabyBoot  (Read 2204 times)

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #15 on: 24.11.2010, Wednesday, 20:46:42 »
од конрад исто
« Last Edit: 25.12.2010, Saturday, 07:20:16 by SKOLS »

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #16 on: 24.11.2010, Wednesday, 20:50:28 »
Хеликоптер пред две години имаше направено еден осмоодделенец од Куманово.Беше со клипно моторче,а се управуваше со рачни команди,во круг.Беше доста брз ,долг одколу 60 см.Распон на перките 40 см.Се беше дрво ( липа и балза).Мислам дека се викаше Кристијан.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #17 on: 24.11.2010, Wednesday, 21:03:01 »
а слики да не имаш!?Да видам дека сакам и ја еден да направам! ;D

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #18 on: 24.11.2010, Wednesday, 21:29:49 »
Немам! Да прашам овие моиве од Куманово да не имаат во Архива.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #19 on: 24.11.2010, Wednesday, 21:32:20 »
на натпреварот во Народна Техника!Во кој град било тоа??

Offline batka

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9363
 • оптимист до крај!
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #20 on: 26.11.2010, Friday, 17:00:10 »
Во Куманово беше мислам,на спортскиот аеродром ,Државно првенство на КМТ,пред неколку години,не се секавам точно ,
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #21 on: 26.11.2010, Friday, 17:09:33 »
еј абе многу скапи моторите море
еден со мене што учи зема цел авион модел со се мотор со се свекица
а моторот е од 3.5 кубици за 4500 денари !!!
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #22 on: 26.11.2010, Friday, 17:11:34 »
абе овај сега летово земаше авиони и станицинекој таму шо ти знам јас
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #23 on: 26.11.2010, Friday, 17:12:07 »
ајдее!А од КонраД?

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5246
 • Gender: Male
 • admin[@]elektronika-mk.net
  • Македонски форум за електроника
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #24 on: 26.11.2010, Friday, 20:52:54 »
од америка ги порачуваше од некоја страна незнам точно која е
знам од таму и футаба станици порачуваа, серва глупости ..
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Одг: Бротче BabyBoot
« Reply #25 on: 26.11.2010, Friday, 22:10:08 »
ај ако може да ми кажеш како се вика продавницата!Ако не ти е тешко!