Author Topic: Атлас Веб  (Read 703 times)

Offline SKOLS

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2761
 • Gender: Male
Атлас Веб
« on: 23.11.2010, Tuesday, 21:13:23 »
Еве уште еден чамец!Еве планови! :D

« Last Edit: 25.12.2010, Saturday, 07:21:15 by SKOLS »

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: Атлас Веб
« Reply #1 on: 23.11.2010, Tuesday, 22:02:02 »
колку пари би те чинел тој бензиски мотор?
стави ги и шемте од електрониката, да има и од електроника ;)
« Last Edit: 23.11.2010, Tuesday, 22:10:11 by DX-er »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.