Author Topic: Надворешен изглед на проектите  (Read 2031 times)

Offline MartinSk

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 647
 • Gender: Male
Одг: Надворешен изглед на проектите
« Reply #15 on: 25.12.2010, Saturday, 19:30:31 »
ке се договориме кога ке дојдам да ја зеам таа мојата плочка или па на мсн  ;)

Offline ZareBt

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 441
 • Gender: Male
Одг: Надворешен изглед на проектите
« Reply #16 on: 03.04.2011, Sunday, 13:22:16 »
А можи шема од та коцката да ја видиме(ако не е тајна :P;D
Најдобра струка--> ЕЛЕКТРО!

Offline Malecko

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3063
 • Gender: Male
Одг: Надворешен изглед на проектите
« Reply #17 on: 03.04.2011, Sunday, 13:26:34 »
А можи шема од та коцката да ја видиме(ако не е тајна :P;D
Се што треба да направиш е да пишеш и да кликнеш „Пребарај“ нема да се изнамачиш ;) ;D
http://elektronika-mk.net/index.php?topic=3191.0

И што само прашувате со тоа ако не е тајна,ако не е тајна...Тајна шема на форум за електроника хахаха ;D ;D
If you're good at something, never do it for free... -Joker