Author Topic: Поправка на ТВ приемници и видео рекордери  (Read 2646 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Tesla 17 за последен пат - научи се да кодираш линкови,не си вчерашен член!! ??? Овој пат јас го сторив тоа,ама внимавај другпат,од пракса се брише!
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.