Author Topic: Чет  (Read 2064 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
Чет
« on: 20.12.2009, Sunday, 17:31:22 »
Додадена е чет соба на форумот за полесна комуникација измеѓу членовите.
Ова не е наменето со цел само да прашувате во врска со некои ваши проблеми без другите да видат.
Доколку сакате нешто да дознаете или решите ваш проблем отворете си тема со прашањето во одреден дел од форумот. Целта е да читаат и другите и да научат нешто.
Се разбира во четот важат истите правила на пишување и однесување како и на форумот.

- Од тимот на Македонскиот форум за електроника
« Last Edit: 14.01.2010, Thursday, 13:41:51 by BorceBT »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!