Author Topic: Музички спотови од 80ти и 90тите години кои беа големи хитови а и сеуште се  (Read 6936 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
 Последните 3 песни се супер
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Z31GH

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 709
 • Gender: Male
јака тема. Ме потсетува на детството, мојте тинејџерски години, ме потсетува на девојките во тоа време, како и на стражарските денови кон крајот на 90-тите. Убави спомени будат ваквите пасни во мене. Мојата листа ќе биде многу долга. Секоја песна си има своја приказна и место во моето срце. Очекувајте ја мојата листа наскоро   ;)
Hams do it! With Frequency

Offline stiffy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 473
 • Gender: Male
 • ак сакам.
« Last Edit: 29.03.2014, Saturday, 19:12:20 by GigaWatt »


Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Otpor

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 159
 • Gender: Male
« Last Edit: 30.03.2014, Sunday, 06:10:24 by GigaWatt »
,,Алчните за пофалба секогаш имаат мали заслуги,,

Плутарх, двесте и кусур и некоја година П.Н.Е

Offline ivica.s

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 369
 • Gender: Male
 • RF Guru
  • Регистрирај се и заработи на envato.com

Sinead O'Connor - Nothing compares 2U

Уште немам слушнато по емотивен текст и изведба.  ;)

Offline KiloVolt

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 719
 • Gender: Male
 • Високонапонски Фанатик
« Last Edit: 13.04.2014, Sunday, 14:33:46 by KiloVolt »
Temporary things have a nasty habit of becoming permanent.

High voltage experimenting is like the mafia, once you're in, you ain't getting out!

Never underestimate the power of stupid people in large groups.

Offline ivan_cabuk

 • Нов член
 • *
 • Posts: 18
 • Gender: Male
Rednex - Cotton Eye Joe

Admin: Линковите од YouTube не се кодираат!
« Last Edit: 13.04.2014, Sunday, 11:26:27 by DX-er »
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
KiloVolt Evanescence - Bring Me To Life е од 2003та год. не е за во темава, вероватно и Evanescence - My Immortal
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Zan

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 789
Еве една инструменталка од 1977 година.

Magic Fly - Space | Full HD |
Жан

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
« Last Edit: 26.07.2014, Saturday, 08:52:13 by GigaWatt »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.