Author Topic: Список на часописи поврзани со електрониката  (Read 1141 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Насловот ви кажува дека дека се споменати скоро сите светски популарни часописи кои се поврзани со електрониката.Секој наслов на Гугл ке ве однесе до саканата страница.Напоменуваме,некои слободно можете да ги прегледувате, а на некои страници морате да се регистрирате!
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.

Online bumbar

  • Нов член
  • *
  • Posts: 20
Овде за читање во ПДФ формат списанија за електроника, Хај-Фај...

Code: [Select]
http://storemags.com/category/electronics_audio/
на првата страничка од тој линк има и останати списанија по област....
« Last Edit: 11.07.2012, Wednesday, 14:27:48 by GigaWatt »