Author Topic: LochMaster 3.0  (Read 2011 times)

Offline BorceBT

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1824
  • Gender: Male
    • www.trajkovski.net
LochMaster 3.0
« on: 14.01.2010, Thursday, 14:37:23 »
Оваа програма е многу интересна бидејќи овозможува креирање на уреди на таканаречени универзални плочки (оние со дупки). Во овој програм можете прво да си го испланирате уредот и да го нацртате пред да го направите на универзална плочка и со тоа може да ви биде многу корисен. Лесно се цртаат нови елементи кои ги нема а на веб страницата на производителот има дополнителни библиотеки за елементи.

Слика од програмата:Линк за симнување на демо верзијата:

Code: [Select]
http://www.abacom-online.de/demos/lochmaster30(demo).exe
« Last Edit: 17.10.2014, Friday, 11:58:43 by BorceBT »
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.