Author Topic: Макети од Словенија  (Read 683 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Макети од Словенија
« on: 01.03.2011, Tuesday, 17:04:30 »
ООУ* Блаже Конески* од Велес се збратими со едно сродно училиште во Словенија и делегација од Словенија дојде во посета.Меѓу другите гости беше и еден наставник ,страстен моделар со кого разменивме искуства и добив некои нацрти за макети од сите аспекти на творештвото по предметот ОТП.Меѓутоа и ние го изненадивме со некои работи что ги виде,посебно со училницата за роботика,со комплетите за електроника и макетите кои се составен дел од наставата во основните училишта.Во неколку наврати ке се зафатам и ке ви понудам некои нацрти кои се надевам дека некого ке го заинтересираат.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.