Author Topic: HADES - симулатор за дигитална електроника  (Read 642 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6242
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)


HADES е софтвер со кој можат да се вршат симулации на секаков вид логички кола. Изработен е во ЈАVA и има едноставен интерфејс што овозможува лесно совладување на програмот и брзо дизајнирање на кола без да пишувате кодови како во останатите традиционални симулатори.

Download
Code: [Select]
http://www.tutoriali.com.mk/hades.jar
Целата новост е превземена од:
Code: [Select]
http://www.tutoriali.com.mk/besplatno/1520-hades-simulator-za-digitalna-elektronika
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.