Author Topic: RF Модулатор од нинтендо  (Read 962 times)

Offline aleksandar94

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 74
 • Gender: Male
RF Модулатор од нинтендо
« on: 21.03.2011, Monday, 22:51:51 »
И најпосле еве како изгледа тоа мало чудо не е ништо сложено, на времето го отепувавме од играње менувавме касете пукавме со пиштоли кон екраноти и сл. Денес на никој не му е дојдено до нинтендо при овие компјутери  8),но може да послужи како модулатор :P (е сега не сум сигурен дали беше на vhf или uhf подрачје) кај постарити нишки телевизори или евентуално некое горење.Ако некој од администраторите мисли дека темава треба да носи поинаков наслов или пак сликите не се добро кодирани  слободно нека смени. Еве ги сликите:« Last Edit: 13.08.2013, Tuesday, 23:10:18 by GigaWatt »

Offline danix01

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 512
 • Gender: Male
Одг: RF Модулатор од нинтендо
« Reply #1 on: 22.03.2011, Tuesday, 00:31:07 »
оваа моето е супер нинтендо има мулти оут конектор како кај play station  и никако не мозе да ги најдам влезовите за сигнал кај рф модулаторот.
rules are made to be broken

Offline Pance24

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 102
Одг: RF Модулатор од нинтендо
« Reply #2 on: 31.03.2011, Thursday, 22:27:59 »
Јас знам само дека со моето нинтендо предавав Видео сигнал во домет од 10м односно од  двд плеерот на модулаторот од ни нтендото ми беше поврзано.