Author Topic: Извор на добри кутии?  (Read 8295 times)

Offline aleksandar

 • Нов член
 • *
 • Posts: 16
Одг: Извор на добри кутии?
« Reply #90 on: 10.08.2011, Wednesday, 12:21:39 »
Знае ли некој каде во Скопје може да се набави плоча од росфрај, челик или алуминиум со дебелина 1.5 - 2 мм? Ми треба за кутија.

stefanjanevski

 • Guest
Одг: Извор на добри кутии?
« Reply #91 on: 10.08.2011, Wednesday, 12:40:08 »
Дојди кај мене во отпад може ќе најдеш нешто што ти одговара.

Offline aleksandar

 • Нов член
 • *
 • Posts: 16
Одг: Извор на добри кутии?
« Reply #92 on: 10.08.2011, Wednesday, 14:20:35 »
Каде е тоа, и кога можам да дојдам?

stefanjanevski

 • Guest
Одг: Извор на добри кутии?
« Reply #93 on: 10.08.2011, Wednesday, 14:48:32 »
Пред Пинтија, ако знаеш каде е Пинтија, а работи секој ден освен во недела. Ако најдеш плочи ги наплаќаат на кило, мислам дека 80 денари беше кило, ама за секој случај земи си повеќе пари. Ама не сум сигурен дали има плочи, зашто јас никогаш не сум барал такво нешто, а гледам дека имаат ептен алуминиум, а до овој отпад има друг отпад, кој е специјален само за алуминиум.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 10858
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Извор на добри кутии?
« Reply #94 on: 10.08.2011, Wednesday, 14:56:56 »
Пред Пинтија, ако знаеш каде е Пинтија, а работи секој ден освен во недела. Ако најдеш плочи ги наплаќаат на кило, мислам дека 80 денари беше кило, ама за секој случај земи си повеќе пари. Ама не сум сигурен дали има плочи, зашто јас никогаш не сум барал такво нешто, а гледам дека имаат ептен алуминиум, а до овој отпад има друг отпад, кој е специјален само за алуминиум.

Ај ако можеш локацијата на отпадот да ја опишеш преку Google Maps и да ја ставиш тука ;).

Code: [Select]
http://elektronika-mk.net/index.php?topic=1845.0
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline stiffy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 473
 • Gender: Male
 • ак сакам.
Одг: Извор на добри кутии?
« Reply #95 on: 25.02.2012, Saturday, 23:44:31 »
јас за помали склопови користам кутии за сапун, евтини се и лесно се обработуваат :)