Author Topic: Направете електромотор  (Read 857 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Направете електромотор
« on: 05.04.2011, Tuesday, 17:38:00 »
Уште една *бесна* машина која треба да ја направите за нешто да научите или да им се пофалите на * помалку забеганите * кои ништо не знаат од  еклектротехниката,а може и некоја женска ке падне на овој штос.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.