Author Topic: QEX  (Read 730 times)

Online Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
QEX
« on: 01.02.2010, Monday, 00:03:33 »
Радио списание, добар извор за радио врски ...

ВАЖНО !!
Темата ќе се надополнува !
Поради одредени причини нема да може да се добијат сите броеви на списанието одеднаш
доколку најдете некој мртов линк би ве замолил да ме известите


2007 година
Code: [Select]
http://rapidshare.com/files/134020078/X01.pdf
http://rapidshare.com/files/134020079/X03.pdf
http://rapidshare.com/files/134020082/X05.pdf
http://rapidshare.com/files/134020083/X07.pdf
http://rapidshare.com/files/134020084/X09.pdf
http://rapidshare.com/files/134020085/X11.pdf

« Last Edit: 25.10.2010, Monday, 20:02:57 by Devil »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!