Author Topic: Нова верзија на National Instruments Multisim & Ultiboard PowerPro 11.0  (Read 874 times)

Offline Zdravkovski

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 500
 • Gender: Male
 • elektricar
  • најдобриот електричар во Велес
Како што гласи и насловот на темата веќе е достапна новаат верзија бр. 11 на
National Instruments Multisim & Ultiboard PowerPro 11.0
голема е околу 400 MB и си знаете од каде може да се симне „легално“ се разбира :)
еве како изгледа
« Last Edit: 12.02.2010, Friday, 18:53:37 by BorceBT »

Offline didy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 411
 • Gender: Male
 Каде и да пробам бара членарина за да може да симнувам, никаде на најдам нешто добро, ја симнав од рапидшар и на секое отворање датотеката е оштетена, само губење време.
Молам кој ја има на ЦД па да ја имам и јас.

Offline Zdravkovski

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 500
 • Gender: Male
 • elektricar
  • најдобриот електричар во Велес
Multisim 10 демо верзија ја имаше во ЦД од Ентер па ако знаеш некој кој купувал редовно нека ти позајми и занејзе најди само крак или сериски од интернет .