Author Topic: Сериски кабел за фискален печатар Synergy PF500  (Read 931 times)

Offline BorceBT

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1824
  • Gender: Male
    • www.trajkovski.net
Ви требаат двa DB9 конектори, машки и женски и некаков (пожелно телефонски) кабел за поврзување:

Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.