Author Topic: Купувам Ni-cd батерии  (Read 290 times)

Offline Bojan

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 3212
  • Gender: Male
  • Turn it ON and keep it ON
Купувам Ni-cd батерии
« on: 04.09.2011, Sunday, 22:57:36 »
купувам Ni-cd батерии со напон 1,2V 1,3Аh,  3,3цм висина, и дијаметар на батеријата од ~2,2цм, неможам точно да измерам колку е, али +/- 1мм може да сум згрешил....иначе треба да земам 10, ако се е како што треба уште 10 ке земам...или ако знае некој да каже кај се продаваат батерии низ скопјево па да одам да прашам дали имаат такви батерии...иначе на зелено пазарче и во логинг немаат такви батерии...
Теоријата е ,кога се знае се,а ништо не функционира.Праксата е кога се функционира ,а не се знае зошто.Ние во Македонија успешно ја спојуваме теоријата и праксата ,при што ништо не функционира и никој не знае зошто!!!
(позајмено од batka)