Author Topic: Продавам вишок...  (Read 41520 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #195 on: 24.08.2017, Thursday, 14:23:19 »
144. PIONEER Audio Digital Timer DT-530, PIONEER Stereo Tuner TX-130L, PIONEER Stereo Amplifier SA-330.
Сите компоненти се исправни и функционални, засилувачот иначе е целосно транзисторски, моќност 2x40W, нема ништо поправано или менувано, сеуште си стојат оригиналните излезни транзистори 2SC2577/2SA1102.
Цена преку ПП.

« Last Edit: 12.04.2018, Thursday, 17:02:51 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #196 on: 03.04.2018, Tuesday, 14:52:31 »
145. Десет-обртни потенциометри 50k, копија на BOURNS, многу малце користени.
Цена 60ден. еден

« Last Edit: 12.04.2018, Thursday, 17:02:59 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #197 on: 12.04.2018, Thursday, 17:05:47 »
146. ТВ/ДТВ/радио антена, фабричка.
Цена 100ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6236
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Продавам вишок...
« Reply #198 on: 13.04.2018, Friday, 12:21:15 »
LordZi антената дали е со вграден засилувач кој се напојува преку коаксијалниот кабел? Или пиши модел.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #199 on: 13.04.2018, Friday, 12:30:32 »
Не, пасивна е, според податоците има 5dB гејн.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #200 on: 15.06.2018, Friday, 10:53:45 »
147. Практични алатки за одлемување, порано сами правевме вакви од игли за шприц... ;) Големина од 0.8 - 2mm.
Цена 150ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #201 on: 28.06.2018, Thursday, 10:36:45 »
148. Радио станица Stabo Magnum e.
Цена преку ПП.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2727
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #202 on: 18.07.2018, Wednesday, 12:41:45 »
149. Паметна пинцета HoldPeak HP4070C наменета за испитување SMD делови директно на плочка, 6000 count, autorange, има и REL тастер, мери отпор до 60Mohm, капацитет до 99.000uF, диоди, (а со тоа и транзистори), зенер диоди, LED диоди, континуитет (buzzer), тест на батерии. Напојување две ААА батерии.
Нова некористена во кутија, со два резервни врва и мерни кабли.
Цена преку ПП.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

LightCraft Studio