Author Topic: Продавам вишок...  (Read 42066 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #195 on: 24.08.2017, Thursday, 14:23:19 »
144. PIONEER Audio Digital Timer DT-530, PIONEER Stereo Tuner TX-130L, PIONEER Stereo Amplifier SA-330.
Сите компоненти се исправни и функционални, засилувачот иначе е целосно транзисторски, моќност 2x40W, нема ништо поправано или менувано, сеуште си стојат оригиналните излезни транзистори 2SC2577/2SA1102.
Цена преку ПП.

« Last Edit: 12.04.2018, Thursday, 17:02:51 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #196 on: 03.04.2018, Tuesday, 14:52:31 »
145. Десет-обртни потенциометри 50k, копија на BOURNS, многу малце користени.
Цена 60ден. еден

« Last Edit: 12.04.2018, Thursday, 17:02:59 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #197 on: 12.04.2018, Thursday, 17:05:47 »
146. ТВ/ДТВ/радио антена, фабричка.
Цена 100ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6242
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Продавам вишок...
« Reply #198 on: 13.04.2018, Friday, 12:21:15 »
LordZi антената дали е со вграден засилувач кој се напојува преку коаксијалниот кабел? Или пиши модел.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #199 on: 13.04.2018, Friday, 12:30:32 »
Не, пасивна е, според податоците има 5dB гејн.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #200 on: 15.06.2018, Friday, 10:53:45 »
147. Практични алатки за одлемување, порано сами правевме вакви од игли за шприц... ;) Големина од 0.8 - 2mm.
Цена 150ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #201 on: 28.06.2018, Thursday, 10:36:45 »
148. Радио станица Stabo Magnum e.
Цена преку ПП.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #202 on: 18.07.2018, Wednesday, 12:41:45 »
149. Паметна пинцета HoldPeak HP4070C наменета за испитување SMD делови директно на плочка, 6000 count, autorange, има и REL тастер, мери отпор до 60Mohm, капацитет до 99.000uF, диоди, (а со тоа и транзистори), зенер диоди, LED диоди, континуитет (buzzer), тест на батерии. Напојување две ААА батерии.
Нова некористена во кутија, со два резервни врва и мерни кабли.
Цена преку ПП.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #203 on: 05.09.2018, Wednesday, 14:41:37 »
150. Звучници - две басчиња и два високотонци, извадени од boombox, мембраната на басовите е 14cm, отпор 3,2оми, моќност 15W, високите се 8оми 12W
Цена 250ден. два пара.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio