Author Topic: Фаворит Перална МР-5000 Проблем  (Read 1031 times)

Offline ivananastasov

 • Нов член
 • *
 • Posts: 32
Фаворит Перална МР-5000 Проблем
« on: 27.11.2011, Sunday, 12:06:05 »
Како што е наведено во насловот имам проблеми со оваа преална МР-5000
Значи преалната е наместена за да почне да работи и кога стиснам Play силичката почнува да трепка и нејке да стартува.

Offline dejanpetrus

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 123
 • Gender: Male
 • Кратово
Одг: Фаворит Перална МР-5000 Проблем
« Reply #1 on: 27.11.2011, Sunday, 13:07:35 »
прочитај во упатсвтото убаво си има опишано кој е проблемот и со колку трепкања е. највероватно е електронска а тие новите се за никаде имаше едни под нула степени неработат така да процитај во упатството има и за рестарт како се прави 
admin: не ставај рекламни потписи за други форуми

Offline filipmkd

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 124
Одг: Фаворит Перална МР-5000 Проблем
« Reply #2 on: 27.11.2011, Sunday, 15:45:43 »
Смени го големиот кондензатор од (12-16 mf)