Author Topic: Голема распродажба на лампи!  (Read 6411 times)

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Голема распродажба на лампи!
« Reply #30 on: 16.06.2014, Monday, 17:24:11 »
ПРОДАДЕНОДве CE-34Q и две CE-63V фотодетекторски цевки, комплет со подножја.
Цена по договор.


« Last Edit: 14.06.2018, Thursday, 21:33:03 by LordZi »
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Голема распродажба на лампи!
« Reply #31 on: 04.04.2018, Wednesday, 10:56:09 »
Мал апдејт на списокот во првиот пост...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Голема распродажба на лампи!
« Reply #32 on: 28.06.2018, Thursday, 10:50:15 »
Две моќни 813 лампи, нови некористени (NOS), одлични за предавател или лампашки засилувач со голема моќност. Во живо се поголеми отколку што изгледаат на сликите... ;)
Цена преку ПП.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio