Author Topic: Онлајн симулатор  (Read 924 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
Онлајн симулатор
« on: 21.12.2011, Wednesday, 13:30:02 »
еве едно интересно симулаторче кое го начекав кликајќи рандом страници

имате готови дизајни на кој што можете да ги согледате најосновните функции на  одредени склопови (ги има еден куп такви сумулации) и можете сами да цртате ваш проект кој сакате да го симулирате

Code: [Select]
http://www.falstad.com/circuit/
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!