Author Topic: Полициски глисер  (Read 822 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Полициски глисер
« on: 07.03.2012, Wednesday, 02:09:44 »
Глисер е глисер! Е,браќа Словенци го насловиле како*полициски*.Го добив во размена ,а интересен е и ме копка да седнам да го правам.Ако ја зголемите шемата на 200% ке ги добиете реалните димензии.Може да плови со електромотор ,ако е добро направен и излакиран. Малку носталгија,за оние што некогаш работеле вакви работи.
« Last Edit: 23.07.2013, Tuesday, 08:09:11 by batka »
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.