Author Topic: Купувам Iphone 3g  (Read 287 times)

Offline stefanstip

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 315
  • Gender: Male
Купувам Iphone 3g
« on: 19.03.2012, Monday, 21:47:24 »
Како што гласи насловот купувам Iphone 3g не е битно дали е 8гб или 16 гб.Доколку има некој за продавање нека понуди.
Каква тишина ќе настане ако луѓето го зборуваат само тоа што го знаат