Author Topic: Продавам нов лаптоп "TOSHIBA Satellite L750-1XT"  (Read 436 times)

Offline filip-hipa

  • Ентузијаст
  • **
  • Posts: 69
  • Gender: Male
Лаптопот е нов не е ич работен купен е на 23.03.2012  :) Гаранција има 2 години  :)
Карактеристики:Еве некој слики до лаптопот:

Лаптопот го продавам 24000 денари бидејќи не е ич користен иначе лаптопот е 26524 денари  :)

Еве линк за цената на лаптопот:

Code: [Select]
http://pcstore.bg/laptopi/TOSHIBA-7/TOSHIBA-Satellite-L750-1XT-White-6GB-%D0%A1-%D0%9F%D0%9E%D0%94%D0%90%D0%A0%D0%AA%D0%9A-%D0%A0%D0%A3%D0%A2%D0%95%D0%A0-D-LINK-3788
Сите заинтересирани нека ми пишат во порака  :)