Author Topic: Продавам звучни кутии  (Read 566 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Продавам звучни кутии
« on: 31.03.2012, Saturday, 23:11:54 »
Продавам два пара звучни кутии - двете се (горните) со EV 15L + RCF хорна ,a долните со  EV EVM 15B  како вуфери .Најгорните,малите кутиички не се продаваат. Четирите кутии во најмала рака * носат* 1500 W. Цена  1000  ЕУ комплет.
Еве слика.
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.