Author Topic: Продавам External Rack 3.5" USB 3.0 for SATA  (Read 302 times)

Offline banjifiko

  • Нов член
  • *
  • Posts: 13
Продавам External Rack 3.5" USB 3.0 for SATA
« on: 02.04.2012, Monday, 23:51:00 »
Продавам External Rack 3.5" USB 3.0 for SATA, купен е во Октомври од Анхоч, неупотребувано, стои во кутија. Цена 1000 ден.

Code: [Select]
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?pid=32505


Плус гратис напојување Codegen (со сменет кулер)

« Last Edit: 02.04.2012, Monday, 23:52:52 by banjifiko »