Author Topic: Mикрофон за радиостаница  (Read 279 times)

Offline Radioexpert

  • Нов член
  • *
  • Posts: 34
Mикрофон за радиостаница
« on: 22.04.2012, Sunday, 09:17:07 »
Купувам микрофон за радиостаница рачна Макфон со конектор YM-32 како што е на сликата.Понуди во ПП.