Author Topic: Мерач на кондензатори со широк опсег  (Read 3204 times)

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Мерач на кондензатори со широк опсег
« Reply #15 on: 17.05.2012, Thursday, 09:41:30 »
Не знам за фото-постапка дали се печати предлот во мирор или не, не сум работел со тоа, јас користам тонер трансфер постапка и за неа изгледот на плочката го испечатив во мирор. Во секој случај, пред да ја ставиш плочката на нагризување натписите треба да се читаат нормално.
Еве ти во прилог и ПДФ фајл само со нацртот за плочката што јас го користев, намали го зумот на 100% и испечати ја.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline KiloVolt

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 719
 • Gender: Male
 • Високонапонски Фанатик
Одг: Мерач на кондензатори со широк опсег
« Reply #16 on: 29.08.2015, Saturday, 20:58:48 »
ЛордЗи, колку би ме фатило сето ова без трафо и кутија?
Да знам колку пари да собирам кога ќе му дојди редот...
Temporary things have a nasty habit of becoming permanent.

High voltage experimenting is like the mafia, once you're in, you ain't getting out!

Never underestimate the power of stupid people in large groups.

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Мерач на кондензатори со широк опсег
« Reply #17 on: 29.08.2015, Saturday, 21:44:38 »
Што знам, зависи од кај купуваш, од деловите најскапи се дисплејот и пикот, тие би фатиле до кај 500ден., другото е релативно ефтино...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline KiloVolt

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 719
 • Gender: Male
 • Високонапонски Фанатик
Одг: Мерач на кондензатори со широк опсег
« Reply #18 on: 29.08.2015, Saturday, 22:20:43 »
Јас па мислев дека над 1500 ќе фати... Изгледа дека е одлична инвестиција, баш ми треба вакво нешто, ќе му дојди редот скоро изгледа...  ;D
Temporary things have a nasty habit of becoming permanent.

High voltage experimenting is like the mafia, once you're in, you ain't getting out!

Never underestimate the power of stupid people in large groups.

Online LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 2739
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Мерач на кондензатори со широк опсег
« Reply #19 on: 29.08.2015, Saturday, 23:02:01 »
За тие пари е супер инструмент... ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio