Author Topic: комплет конфигурација  (Read 287 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
комплет конфигурација
« on: 23.04.2012, Monday, 21:38:36 »
продавам комплет компјутер, постар со следни карактеристики
компјутерот е во исправна состојба, работен е од време на време за да се уклучи некој на интернет, ништо посебно..

512МБ рам
ati radeon 9550 графичка
80GB хард
двд режач
1.8GHz целерон

цена 2000 денари, повеќе можи помалку не  ;D
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!