Author Topic: Инсталирање на македонска поддршка во Ubuntu Linux 8.10  (Read 2172 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
Пред се да напоменам туторијалот не е мој !!!
превземен е од бадијала


Прво


второ


трето


четврто


петто


шесто

седмо


осмо


девето


десето


единаесето

и крај
« Last Edit: 03.04.2010, Saturday, 01:18:17 by Devil »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!