Author Topic: Дизајнирање на биполарен аудио предпојачувач  (Read 2400 times)

Online batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9351
  • оптимист до крај!
Во дискусија со повеке напредни почетници во електрониката,кои сакаат да дизајнираат свои конструкции,со пресметки, формули  и практични прикази на конструкциите преку шеми и готови уреди,дознав дека нема адекватна литература на македонски јазик.Еве,за оние  кои сакаат да работат,еден мал туторијал со примери како тоа изгледа.Ова е накратко,а за да дојдете до резултат сепак треба малку предзнаење и некое почетно искуство.Се надевам дека некој ке се пронајде тука.
« Last Edit: 06.07.2012, Friday, 16:45:45 by batka »
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.