Author Topic: Неколку интересни шеми  (Read 1690 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9363
  • оптимист до крај!
Неколку интересни шеми
« on: 30.08.2012, Thursday, 08:06:40 »
За размрдување на Форумов еве неколку шеми од шпански *извори*.Се надевам дека ви останале во секавање неколку збора од шпанските серии пред да почнат турскиве,Ако барем една шема ви се најде,сум ја погодил темава. ;D ;D
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.