Author Topic: CircuitLogix  (Read 796 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5246
  • Gender: Male
  • admin[@]elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
CircuitLogix
« on: 12.10.2009, Monday, 21:56:31 »
Еве една мала програма за симулација која ја користам и јас
можете да ја симнете од линкот подолу
Code: [Select]
http://rapidshare.com/files/292154894/CLogix.exe
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила, куќните правила на форумов се овие правила. Почитувај ги куќните правила!